Barnens cykelfest

20-23 augusti 2015 är det åter dags för hela Vårgårdas cykelfest! Vi vill att det ska vara en fest för alla, därför lägger kommunen ner ett stort arbete med extra fokus på alla unga.

Lilla Velofondo

Starten för Lilla Velofondo är vid kommunhuset. Loppet går på Kungsgatan och målgången är vid Murartorget (cirka 300 m). Ingen föranmälan och är kostnadsfritt. Deltagande i loppet sker på egen risk och alla som deltar måste har hjälm. Medalj och priser till alla barnen!

kl. 11.00 Uppvärmning vid kommunhuset
kl. 11.15 Start Lilla Velofondo 3-5 år
kl. 11.20 Start Lilla Velofondo 6-7 år

OBS! Vi kommer att fotografera loppet och ditt barns deltagande innebär samtycke att använda foto till att marknadsföra evenemanget.

Cykeltrial med Peter Bäckgren

Peter Bäckgren har tävlat både nationellt och internationellt i cykeltrial. Klockan 12.00 och kl. 13.00 genomför han två cykeltrialshower utöver det vanliga. Med hjälp av sin cykel tar han sig över och mellan olika hinder.

Zillah och Totte show

Klockan 12.15 finns Zillah och Totte på scenen på Murartorget. Zillah och Tottet har bland annat vunnit Talang 2007 på TV4. De har också varit med i en rad olika TV-program som Så ska det låta, Bingolotto med flera. Under fyra säsonger hade de även en egen show som gick under namnet APTV med Zillah och Totte.

Clowner, tävlingar, ansiktsmålning, ballonger och en härlig sensommarstämning

På Murartorget kommer det vara olika aktiviteter under dagen. På plats kommer det att finnas clowner, ansiktsmålning, ballonger med mera. Helt enkelt en fest för för alla, men med fokus på de unga.